Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlar aşığım yardım edin lütfen :(

laverda

Öne çıkan mesajlar

aşık olduğum kızın maddi durumu iyi . ve sadece onun parası için onunla evlenmek isteyen bir sevgilisi var.
ailelerimiz yakın olduğu için açılmama daha zaman var diye düşünüyorum. ama herşey için çok geç olabilir. ben onun sadece mutlu olmasını istiyorum bunun anlamı ve sebebi her kim olursa olsun. lütfen bana yardım edin. çok büyük bir çıkmazdayım.
Sosyal ağlarda paylaş

seviglisi varsa ve kız çocuğu seviyorsa yapabileceğim bir şey yok
(ya da kızla ilişkiler üzerine muhabbet kurabilirsin ve onun erkeke arkadaşı hakkında kızın içine bir kurt düşürebilirsin gerisi gelir zaten)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laverda, 24 Ağustos 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
aşık olduğum kızın maddi durumu iyi . ve sadece onun parası için onunla evlenmek isteyen bir sevgilisi var.
ailelerimiz yakın olduğu için açılmama daha zaman var diye düşünüyorum. ama herşey için çok geç olabilir. ben onun sadece mutlu olmasını istiyorum bunun anlamı ve sebebi her kim olursa olsun. lütfen bana yardım edin. çok büyük bir çıkmazdayım.

lol gelmişin birde yazı yazıyorsun git konuş tey tey[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bırak kızı ne hali varsa gösün dicem ama bunu daha sonra yapacaksın tabii.. önce kızla konuşacaksın sonra ilk cümleyi uygulayacaksın.. neden? çünkü kız kesin red red red.. yani takılmış plak gibi ehh yni bunlar böyle bak amerika acıyomu insanlara,çocuklara sen de acımayacaksınki kazançlı olan sen olasın :)[signature][hline]Yaşasın Bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 24 Ağustos 2004 23:34 tarihinde demiş ki:
Git açıl.. açıl saçıl yoksa içinde patlar maazallah.

estel cok gusel yardımcı olmu$ bak dınle derım :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Sosyal ağlarda paylaş

ya hayret ya yaz bitti bu topicler tüerdi

yav yeter ne kominitsiniz hep aşk acısı hep deprosyon olmaz böle benmde derdim var ama belli bir seviyeden sorna gelipde burda anlatmayım nedir la bu 15 günde 155 aşk topiği poülermi şimdi bu topcler alla alla

ULAAAAAAN
BARBAAAR CONAAAAAAAAAAAAAAAN
(warcry)

[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 24 Ağustos 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 24 Ağustos 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kızın çocuktan saadece hoşlandıını biliyorum.
ve o çocuğun ileride ona zarar vereceğini de biliyorum (çocuk ayranı yok içmeye, atlagider ...hesabı bi çocuk )
sadece onun mutlu olmasını istiyorum.
benim de maddi durumum iyi yani derdim yok ama hayatım boyunca öyle bir insanın karşıma çıkacağını da zannetmiyorum. bunları yazarken bile ağlayacak gibi oluyorum.
Allahım çok şey mi istiyorum ben?[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir..
Sosyal ağlarda paylaş

adamın fakir olması onu parası için sevdiğini göstermezki
ben açıkçası bu tür konulardan sıkılmaya başladım niyemi?
ne forum kirliliği ne başka birşey
bazı konularda çözümü kendin bulmak zorundasın
biz ne kızı ne adamı nede ayranı tanıyoruz yardımcı olabileceğimiz birşey yok "git konuş olm" demekten başka
hassas konulardır bunlar işin ucunda 2 insanın duyguları var
herkesin farklı kişilikleri vardır olaylara gösterdikleri tepkiler farklıdır
bunlar benim görüşlerim[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

horacegoesskiing
abicim tamam iyi diosun da bi baloda felan bile ailesi bunu bana emanet edio al gel beraber foto çekelim dedi gittim kızı aramaya bi baktım eleman yanında. ben tabi dışarı çıktım annesine bulamadım dedim içim kan ağlayarak. artık iş çığrından çıktı..[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir..
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış kişiyle(lerle) konuşuyosun bence karıştırdın git kıza aklından ne geçiyorsa söyle son tekrardır bu[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

eğer konuşamıyacaksan , en baştan beri buraya ne yazdi isen bir kağida çıktı al onlari alt alta ... kiza (bi şekilde artik çantasina mi koyarsin , mektup mu yaparsin bilemiyecem ) ver ... sonra o sana gelir zaten konuşursunuz ..
eğer cidden içtensen seni dinler ( ama ne olur gerisi bilinmez )[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...