laverda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 aşık olduğum kızın maddi durumu iyi . ve sadece onun parası için onunla evlenmek isteyen bir sevgilisi var. ailelerimiz yakın olduğu için açılmama daha zaman var diye düşünüyorum. ama herşey için çok geç olabilir. ben onun sadece mutlu olmasını istiyorum bunun anlamı ve sebebi her kim olursa olsun. lütfen bana yardım edin. çok büyük bir çıkmazdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 git söle daha ne duruon[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Git açıl.. açıl saçıl yoksa içinde patlar maazallah.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 seviglisi varsa ve kız çocuğu seviyorsa yapabileceğim bir şey yok (ya da kızla ilişkiler üzerine muhabbet kurabilirsin ve onun erkeke arkadaşı hakkında kızın içine bir kurt düşürebilirsin gerisi gelir zaten)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 çıkmazda değilsin ki ? konuşmayı dene görüceksin.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 sen boşver ailesi bi durum varsa icabına bakar. yoksa da seni ilgilendirmez zaten :)[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: laverda, 24 Ağustos 2004 23:31 tarihinde demiş ki: aşık olduğum kızın maddi durumu iyi . ve sadece onun parası için onunla evlenmek isteyen bir sevgilisi var. ailelerimiz yakın olduğu için açılmama daha zaman var diye düşünüyorum. ama herşey için çok geç olabilir. ben onun sadece mutlu olmasını istiyorum bunun anlamı ve sebebi her kim olursa olsun. lütfen bana yardım edin. çok büyük bir çıkmazdayım. lol gelmişin birde yazı yazıyorsun git konuş tey tey[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bırak kızı ne hali varsa gösün dicem ama bunu daha sonra yapacaksın tabii.. önce kızla konuşacaksın sonra ilk cümleyi uygulayacaksın.. neden? çünkü kız kesin red red red.. yani takılmış plak gibi ehh yni bunlar böyle bak amerika acıyomu insanlara,çocuklara sen de acımayacaksınki kazançlı olan sen olasın :)[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Estel_Anorien, 24 Ağustos 2004 23:34 tarihinde demiş ki: Git açıl.. açıl saçıl yoksa içinde patlar maazallah. estel cok gusel yardımcı olmu$ bak dınle derım :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 o ilişki uzun sümez zaten kızın aklı başındaysa[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya hayret ya yaz bitti bu topicler tüerdi yav yeter ne kominitsiniz hep aşk acısı hep deprosyon olmaz böle benmde derdim var ama belli bir seviyeden sorna gelipde burda anlatmayım nedir la bu 15 günde 155 aşk topiği poülermi şimdi bu topcler alla alla ULAAAAAAN BARBAAAR CONAAAAAAAAAAAAAAAN (warcry) [signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 24 Ağustos 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 24 Ağustos 2004 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kızın çocuktan saadece hoşlandıını biliyorum. ve o çocuğun ileride ona zarar vereceğini de biliyorum (çocuk ayranı yok içmeye, atlagider ...hesabı bi çocuk ) sadece onun mutlu olmasını istiyorum. benim de maddi durumum iyi yani derdim yok ama hayatım boyunca öyle bir insanın karşıma çıkacağını da zannetmiyorum. bunları yazarken bile ağlayacak gibi oluyorum. Allahım çok şey mi istiyorum ben?[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya pardon da... ne güzel durumlar bunlar ya. oyoyoy.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 abi n'oldu size yavs bi birini teselli ediyos ordan koş diğerine taktik ver ambele oldum kays...[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ya bu ne ya . eski turk filmlerini fazla mi izliyoruz ne yapiyoruz ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 tut baltayi vur cocugun kafasina sonra kap kizi cik daha kaz bi maden Madeninin kadini olsun mutlu mesut yasayin Veya yapma.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 adamın fakir olması onu parası için sevdiğini göstermezki ben açıkçası bu tür konulardan sıkılmaya başladım niyemi? ne forum kirliliği ne başka birşey bazı konularda çözümü kendin bulmak zorundasın biz ne kızı ne adamı nede ayranı tanıyoruz yardımcı olabileceğimiz birşey yok "git konuş olm" demekten başka hassas konulardır bunlar işin ucunda 2 insanın duyguları var herkesin farklı kişilikleri vardır olaylara gösterdikleri tepkiler farklıdır bunlar benim görüşlerim[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 horacegoesskiing abicim tamam iyi diosun da bi baloda felan bile ailesi bunu bana emanet edio al gel beraber foto çekelim dedi gittim kızı aramaya bi baktım eleman yanında. ben tabi dışarı çıktım annesine bulamadım dedim içim kan ağlayarak. artık iş çığrından çıktı..[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yanlış kişiyle(lerle) konuşuyosun bence karıştırdın git kıza aklından ne geçiyorsa söyle son tekrardır bu[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 turk filmi gibi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 abi eleman fakir deil bu bi nevi takıntı haline gelmiş elemanda. çünkü çok konuştum elemanla bıraktım felan dio ama nafile çünkü elemanı küçüklüünden beri tanıyorum nası bi tip olduğunu aşağı yukarı biliyorum.[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_romance_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 o zman onunla onun bilmediği bir dilden konuş...[signature][hline]hey gidi'nin gece hazları... Işık ve Sevgiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 eğer konuşamıyacaksan , en baştan beri buraya ne yazdi isen bir kağida çıktı al onlari alt alta ... kiza (bi şekilde artik çantasina mi koyarsin , mektup mu yaparsin bilemiyecem ) ver ... sonra o sana gelir zaten konuşursunuz .. eğer cidden içtensen seni dinler ( ama ne olur gerisi bilinmez )[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 [signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bende aşığım ne var yani?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar